SSD, NVME dhe disqe të tjera

Çmimi
Lloji
Brendet
Madhësia
Ngjyra
Posta
2498
8435256898248
Madhesia128 GB NgjyraBardhë
i disponueshëm
1398
8435256898231
Madhesia64 GB NgjyraBardhë
i disponueshëm
1298
8435256898224
Madhesia64 GB NgjyraBardhë
i disponueshëm
1398
6950509911526
NgjyraZezë MadhesiaSodimm
i disponueshëm
3498
6950509910932
NgjyraKaltër Kapaciteti i ruajtjes256GB
i disponueshëm
8998
6950509982441
NgjyraZezë Kapaciteti i ruajtjes1TB
i disponueshëm
10498
6950509911120
NgjyraZezë Kapaciteti i ruajtjes1TB
i disponueshëm
1998
6950509911519
NgjyraZezë Kapaciteti i memories8GB RAM
i disponueshëm
6998
6950509911229
NgjyraZezë Kapaciteti i ruajtjes512GB
i disponueshëm
7498
6950509929170
NgjyraZezë Kapaciteti i ruajtjes960GB
i disponueshëm
2998
6950509982731
NgjyraZezë Kapaciteti i ruajtjes256GB
i disponueshëm
2798
6950509983479
NgjyraKaltër e mbyllur Kapaciteti i ruajtjes128GB
i disponueshëm
3498
6950509983486
NgjyraKaltër e mbyllur Kapaciteti i ruajtjes256GB
i disponueshëm
9498
6950509983530
NgjyraKaltër e mbyllur Kapaciteti i ruajtjes1TB
i disponueshëm
3498
6950509982618
NgjyraZezë Kapaciteti i ruajtjes256GB
i disponueshëm
1698
6950509911533
NgjyraZezë MadhesiaSodimm
i disponueshëm
14998
6950509911694
NgjyraZezë Kapaciteti i memories32GB RAM
i disponueshëm
13998
6950509911663
NgjyraZezë MadhesiaSodimm
i disponueshëm
5498
6950509983516
NgjyraKaltër e mbyllur Kapaciteti i ruajtjes512GB
i disponueshëm
1498
6950509911502
NgjyraZezë Kapaciteti i memories4GB RAM
i disponueshëm
Shfaq 9 produkte
Filtro
Çmimi

 – 

  • 12
  • 150
Lloji
Brendet
Madhësia
Ngjyra
Posta