Rreth nesh

Techtonic L.L.C është një zingjir dyqanesh me paisje elektronike në Kosovë. Që nga themelimi në 2023, ne po angazhohemi për të ofruar produkte me cilësi të lartë me çmime të mira për klientët tonë. Techtonic L.L.C tani po hap dy dyqane në qytetin e Prishtinës dhe jemi duke kërkuar njerëz apo staf të ri që të kujdesen për klientët tanë. Ne dëshirojmë të bëjmë ndryshim në tregun e elektronikës, nëse e ndjeni se mund të na ndihmoni, aplikoni tani.