Prizë e rrymës Ldnio Management Power Strip Box

SEW5359

Management Power Strip Box         
100-250V,10A,2500W                          
5 Priza + 3 USB       
PD Output: 20W      
QC Output: 18W
USB -A OUTPUT : 5 V/2.4A 12W
Fuqia totale: 30 W

3498
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave
Dorëzimi
Mënyrat e pagesës
Përparësitë tona
  • — Njoftim me SMS
  • — Kthim dhe ndërrim
  • — Çmimet më të mira
-

Management Power Strip Box         
100-250V,10A,2500W                          
5 Soclet port + 3 USB       
PD Output: 20W      
QC Output: 18W
USB -A OUTPUT : 5 V/2.4A 12W
Total POWER: 30 W

                           


-
-
-


-
-
-


-
- -
-
-
-
 -
-
 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- -
-
-
-
 -
-
 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Brendi
Ldnio
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

Artikuj të cilat mund të ju intersojnë
  • Shikuar së fundmi
  • Të ngjashme
  • Të rejat
  • Në Zbritje
 
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj