Gramofonë Hi-Fi AIWA APX-790BT/BK

Promo
Hiri

Stili:APX-790BT/BK

29998
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave
Dorëzimi
Mënyrat e pagesës
Përparësitë tona
  • — Njoftim me SMS
  • — Kthim dhe ndërrim
  • — Çmimet më të mira

•2 Speed precision turntable with metal alloy platter (33 1/3 and 45 rpm).•Auto-Stop and Auto Rotation Speed Control System. •High Torque Rotary Motor with belt drive transmission system. •Adjustable counterweight for tonearm balancing. •Anti-Skating Tone Arm with soft damping lifter mechanism. •High Quality moving magnet stylus with aluminium Cartridge Headshell. •Wireless transmitter to use any Bluetooth speaker for Audio Output (Stereo) with 10M range. •USB-Port for connection to PC or MAC for professional audio recording (USB Cable and Software included). •Built In Audio Pre-Amp (with RIAA EQ) for direct LINE-IN Connection to any standard amplifier. •Pre-Amplifier ON/OFF Switch enables connection to PHONO Amplifier input. •Wired Connection using RCA Audio Output Terminal Jacks (Stereo). •STALINITE Glass Top-Panel Touch Contol Panel with white LED Ambient Back-Lighting. •Avant Garde Brushed aluminiumbody. •45rpm Spindle Adaptor (for EP size records) included. •Heavy duty soft silicone rubber platter mat. •Built In AC Power supply 230V. •Dimension:430 x 368 x 121 mm. •Weight: 6 Kg. •Accessories included:IB manuals ,AC cable ,PC or MAC recording usb cable & software cd ,Stereo Audio RCA cable(1,2 m) ,Silicone rubber Pad , Acrylic dust cover.

Brendi
Aiwa
Ngjyra
 Hiri
Stili
APX-790BT/BK
Lloji
Gramofonë Hi-Fi
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Disponueshmëria Çmimi  
8435256898255
Hiri
i disponueshëm
29998
+
8435256898262
Bardhë
i disponueshëm
29998
+
Artikuj të cilat mund të ju intersojnë
  • Shikuar së fundmi
  • Të ngjashme
  • Të rejat
  • Në Zbritje
 
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj